Ju Po Dëgjo RadioLezha 24 Ore muzik Per Te Gjitha moshat, Meju dhe opinione nga redaktorët opinione NGA redaktorët opinione NGA redaktorët opinione NGA redaktorët opinione NGA redaktorët opinione NGA redaktorët opinione NGA redaktorët opinione NGA redaktorët vetem per Ju www.RadioLezha.net
 

                     Skype

Dergo  Urime Pershendetje

Dj- Trimresha   
Dj Edi
Live   Nga Germania
Dj  Edi   Mitrovice
Nga Ora   20:  Deri  Ora 22:00   Moderatorja  Dj Trimresha   ,  Dj  Edi    Live     
Ju Po Dëgjo RadioLezha 24 Ore muzik Per Te Gjitha moshat, Meju Per kete  Web Radio Interesohet ( Sara  ) ( Escobar )  Po Ashtu   ( DJ Arbi ) ( El Loco )